Parets se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb activitats de sensibilització i reciclatge

La campanya es farà del 18 al 26 de novembre a mercats, Escola de la Natura i centres educatius

Els mercats seran l'escenari de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, on els voluntaris i informadors seran presents per detectar les mancances i les necessitats dels paretans en matèria de recollida selectiva.

L'Escola de la Natura de Parets promou un recull de fotografies fetes per pares i alumnes, on es podran veure estris i elements fets a partir de materials recuperats als quals se'ls ha donat un segon ús. L'activitat s'emmarca en la campanya de l'agència de Residus de Catalunya, sota el nom 'Dóna-li una nova vida' i les fotografies es podran enviar a l'Escola de la Natura, que les exposarà a la web del centre.

Pel que fa a la participació de les escoles en la campanya, sota el lema 'A Parets, de residus, ni una engruna', en una acció coordinada conjuntament pel Servei de Medi Ambient i el Servei d'Educació, es repartirà als més de 600 alumnes de 1r curs de primària i 1r curs de l'ESO, el 'Boc'n'Roll', un embolcall reutilitzable per portar entrepans i els 675 alumnes de p3, p4 i p5 rebran una carmanyola per portar el seu esmorzar.

Edicions locals