Empat sense gols de la Molletense contra les Franqueses

Els molletans sumen el quart partit consecutiu sense perdre amb tres victòries i un empat

La UE Molletense va empatar sense gols contra les Franqueses però va sumar el quart partit sense perdre amb una dinàmica de tres victòries i un empat. L’equip molletà segueix allunyant-se de la zona de descens i mira cap a la part noble del grup 4 de la Segona Catalana.

A la primera part l’euqip d’Antonio Filgaira ha comptat amb tres oportunitat per avançar-se però Jairo, Rubén i Pau Sepúlveda no han gaudit de fortuna de cara a gol. De fet, Sepúlveda amb un remat de cap a estavellat la pilota al pal poc abans del descans. A la represa, les Franqueses s’ha apropat amb més perill i ha gaudit de tres ocasions. Tot i això, Vini sota els pals ha realitzat una gran actuació amb tres aturades de mèrit que permeten a la Molletense sumar un punt al Municipal Zona Sud contra un dels equips més en forma del grup.

Després de 12 jornades, la Molletense suma 17 punts i està en la zona còmode de la categoria. El proper compromís dels molletans serà novament al Municipal de la Zona Sud però contra el Folgueroles, que suma 20 punts i ve de guanyar el Premià. El duel tindrà lloc dissabte a les 16.30 h.

Edicions locals