La UE Lourdes presenta els prop de 300 esportistes de la temporada 2017-2018

El club té 15 equips federats, incloent el sénior masculí i el sénior femení

La UE Lourdes va presentar divendres els prop de 300 jugadors que compta aquesta temporada 2017-2018. L’entitat molletana va celebrar la presentació oficial de la seva quinzena d’equips federats, incloent els dos equips absoluts amb el sènior masculí i femení.

La presentació va comptar amb l’actuació de la Colla Castellera de Mollet, la desfilada dels equips i un esclat final amb focs d’artifici. A més, tots els equips van poder fer-se la fotografia oficial de la campanya. “El nostre objectiu, com sempre, són els valors en el futbol base. El resultat no és el més important, ho és l’aprenentatge”, explica el president del club, Fernando Diago.

Tot i que respecte els dos sèniors, el club busca la competitivitat, sense cap exigència. El sènior masculí milita en la Tercera Catalana, grup 9, i ocupa el setè lloc després de guanyar el cap de setmana contra el Vilamajor (1-3). Suma 22 punts i està a 3 de la promoció d’ascens. “Tenim un equip per lluitar per les places altes. Tenim molts jugadors i una gran plantilla”, remarca Diago. Tanmateix, el sènior femení, recent ascendit a la Primera catalana, té una campanya complicada després de no sumar cap punt fins ara. “És una categoria molt complicada i ho sabem. Farem el que podem i estarem molt content amb el paper de les nostres jugadores", diu el president.

La Lourdes masculina rebrà diumenge a casa el Llinars (12 h), mentre que la Lourdes visita la Roca Penya Blanc Blava, també diumenge.

Edicions locals