Alexia Putellas recull el guardó de millor jugadora del futbol català

Estefa Jémez, de la Llagosta, tercera millor jugadora del futbol sala català

La molletana i jugadora del FC Barcelona, Alexia Putellas, va recollir el premi de millor jugadora del futbol català 2016-2017 de la gala de les Estrelles a distància. La veïna de Mollet està concentrada amb la selecció espanyola i no va poder assistir aquest dilluns a la cerimònia de la Federació Catalana de Futbol (FCF), tot i que va agrair el guardó mitjançant un missatge en vídeo.

Alexia Putellas, que ja va rebre aquest guardó fa dues temporades, ha estat una peça fonamental en l’onze titular del Barça, que va conquerir la Copa de la Reina i la Copa Catalunya Femenina. També va disputar l’Europeu d’Holanda amb la Selecció Espanyola Absoluta i és una habitual en les convocatòries de la selecció catalana. A més, és ambaixadora del projecte #Orgullosa, impulsat per l’FCF amb l’objectiu de potenciar el futbol i futbol sala femení català.

Pel que fa a la veïna de la Llagosta, nascuda a Mollet, Estefa Jémez, va ser guardonada com a tercera millor jugadora del futbol sala català 2016-2017. Jémez milita en el Femisport Palau, de la Segona Divisió estatal, i la campanya passada va ser fonamental al seu equip per assolir el subcampionat de la lliga i és habitual amb la selecció catalana.

Edicions locals