Els Manyacs de Parets es consoliden com a Colla de Ple Dret

Així ho ha decidit la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya pels seus èxits durant els primer anys de formació dels Manyacs.

La Colla Castellera de Parets, els Manyacs, ja són Colla de Ple Dret. Així ho ha decidit la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya que va comunicar als Manyacs que deixaven de ser colla de formació per passar a ser Colla de Ple Dret, una nomenclatura que la Coordinadora atorga a les Colles Castelleres en funció dels èxits que aconsegueixen durant els primers anys de formació.

Els dies clau per a aconseguir ser una Colla de Ple Dret va ser durant la segona Diada Castellera del Manyacs, celebrada durant la primera setmana de novembre. En aquesta Diada els Manyacs van aconseguir un gran èxit en l'aixecament de castells. També han aconseguit aquest pas gràcies a la seva activitat continuada, participant en molts actes, tant de Parets com d'arreu de Catalunya; les construccions de sis que la colla morada ha fet; o que tenen una agenda social activa i disposició d'un local propi per a dur a terme les seves activitats.

Edicions locals