El IV TapaMollet va servir 10.000 tapes elaborades

José Manuel Jiménez Checa, responsable de Movad, té molt clara la valoració del "IV Tapa Mollet" que s'ha fet a la ciutat entre el 2 i el 12 de novembre: "ha estat un èxit". Les xifres ho reflecteixen: al llarg d'aquests dies els establiments participants han servit aproximadament unes 10.000 tapes elaborades.

En José Manuel Jiménez Checa pensa que aquestes xifres confirmen que el TapaMollet es consolida com a esdeveniment Gastronòmic a la Ciutat de Mollet del Vallès i que se seguirà fent dues vegades a l'any, una a la tardor i l'altre a la primavera.

A més s'han assolit els objectius fixats pel TapaMollet com era potenciar la Gastronomia a la Ciutat i Promocionar els negocis d'hostaleria.
"Que el "IV TapaMollet" tornés a ser un Éxit i ho hem tornat a aconseguir, Gràcies a tots els veïns i visitants, als Hostalers Participants, als seus Cuiners i Responsables de sala, a l'Ajuntament i als nostres Col·laboradors de Premsa i a tot l'Equip de Movad per la seva capacitat de Gestió, Coordinació, Organització i Promoció", explica José Manuel Jiménez Checa.

Una vegada finalitzada la IV edició del TapaMollet ja es coneixen els establiments guanyadors de les dues rutes d'enguany.
Segons els visitants de la IV TapaMollet que han fet una ruta mínima amb el passaport i sis segells de diferents establiments, han decidit que els hostalers guanyadors al centre són: Sis Sentits, La Molletana, Zack, Neoris, 1900, Koy Sushi, Manjari i Casa Gerardo.
A la zona de Can Borrell els vencedors són: Rivoli, Brasa Beef i La Sole.

Aquest any hem ofert a tots els visitants del TapaMollet una APP entrant a www.tapamollet.com, ha sigut un èxit.

A les xarxes socials del TapaMollet es publicaran els guanyadors de les 14 entrades a Port Aventura i el guanyador d'un sopar per a dues persones per compartir el TapaMollet a Xarxes socials, premi ofert per Movad, el guanyador pot escollir a qualsevol dels Hostalers participants.

CONFERÈNCIA A LA FIVELLER SOBRE NENS PREMATURS

En aquest 2017, any del Nen Prematur, Movad l'empresa promotora del TapaMollet s'ha compromès dintre del seu Projecte de Salut i Benestar a destinar el 10% del TapaMollet a l'Associació Petits Grans Herois de nens Prematurs.
Aquest 24 de Novembre (18 h) a la Sala Fiveller l'entitat Petits Grans Herois amb la Col·laboració de Movad organitzen una conferència amb famílies, metges, especialistes, fisioterapeutes, osteòpates. Parlaran Sandra Pérez, per Petits Grans Herois, l'entitat d'ajuda a les famílies amb nens prematurs; Solange Dias, de Mètode Cangur; l'osteòpata Elena Nieto, la Fisioterapeuta, Julia Gabba i Vanessa Pleguezuelo del Banc de Llet.
 

Edicions locals