El CF Mollet UE presenta els 43 equips de la temporada 2017-2018

L'estructura femenina creix de tres a quatre equips

Xifres de rècord del CF Mollet UE per aquesta temporada 2017-2018. L’entitat del Camp Municipal del Germans Gonzalvo va presentar divendres passat els 528 esportistes repartits entre 43 equips, incloent els quatre conjunts de l’estructura femenina. “Estem posant la llavor en la secció femenina, hem crescut de tres a quatre i hem de seguir apostant pel femení”, valora el president del club, Feliu Tura.

La presentació del Mollet va començar amb l’habitual desfilada d’equips i les seves fotografies. Tot seguit, els Castellers de Mollet van participar amb una actuació i el colofó va ser els focs d’artifici. Enguany, com a novetat, van trepitjar el camp també els familiars dels esportistes per fer-se una fotografia plegats amb els jugadors i jugadores. “Els esportistes són importants, pe`ro també ho són els familiars”, remarca Tura, que es mostra satisfet del gran nombre d’esportistes per aquesta nova campanya: “no podem créixer molt més per un fet d’instal•lacions. Ja fem quatre franges d’entrenament i podem oferir entrenaments de qualitat ja que cap equip entrena en males condicions. Però la realitat és que no podem portar a tots els jugadors que volen venir a jugar al CF Mollet UE”.

D’entre els objectius per aquesta temporada, el Mollet vol intentar lluitar per situar-se amunt amb el primer equip a la Primera Catalana i amb el juvenil A a la Lliga Nacional. “Els juvenils van molt bé i podria ser una temporada històrica; mentre que el sènior amb Xavi Moro anem molt millor i hem sortit de la zona baixa”, diu Tura, que remarca la feina del sènior femení, “no podem competir encara amb Llerona o la Roca Penya Blanc Blava, però hem de seguir el nostre camí”.

Edicions locals