La Molletense s'alia amb l'èpica

La Lourdes goleja el Llinars per 6 a 0

La UE Molletense es va haver d’aliar amb l’èpica i l’empenta per guanyar el Folgueroles, que va començar guanyant. Els molletans van capgirar dissabte el marcador prop del temps afegit (2-1) i ja ocupen el vuitè lloc de la Segona Catalana, grup 4, amb 20 punts, i està a 9 punts del segon lloc, que ocupa el Vic Riuprimer, i a onze del líder, el Parets.

L’equip molletà va encaixar el gol als primers compassos del partit, concretament al minut 7. A partir d’aquí, els blancs-i-blaus van anar a remolc i els gols no van arribar fins a la segona part. La Molletense va igualar el duel només començar la represa, mitjançant Joan, que va donar l’empenta necessària per creure en la victòria. El davanter Yele va ser dels més actius i va tenir a les seves botes el segon gol en varies ocasions, fins que al minut 89 en una gran jugada individual va marcar el gol de la victòria.

El proper duel de la Molletense serà diumenge al camp del Bellavista Milan, que és el cuer amb només 2 punts.

La Lourdes, goleja

Pel que fa la Lourdes, a la Tercera Catalana, grup 9, va golejar al Llinars per 6 a 0. Els golejadors de l’equip molletà van ser José Cazalla, en dues ocasions, David Varón, Roberto López, Albert Velasco i Alejandro Plazas. La Lourdes ocupa el cinquè lloc amb 25 punts. El proper rival dels molletans serà a domicili el Bigues, que és avantpenúltim amb 9 punts.

Edicions locals