Caminada i botifarrada solidària per fer costat al paretà Jordi Turull i la seva família

El diumenge 3 de desembre es farà una caminada sota el lema 'Jordi et volem a casa', que acabarà amb una botifarrada en favor de l'alliberament de l'exconseller paretà Jordi Turull empresonat fa unes setmanes per uns presumptes delictes de rebel·lió. La caminada començarà a les 10 h amb sortida des del pavelló d'Esports Joaquim Rodríguez, i el recorregut finalitzarà al parc la Linera. Per participar en aquesta iniciativa només cal presentar-se en el pavelló una hora abans de la sortida. Tot el que es recapti per part dels participants, que hauran de pagar un donatiu sense una quantitat establerta, anirà destinat a ajudar les famílies dels exmembres del Govern que es troben a la presó.

Aquest no és l'únic acte que Turull i la resta d'exconsellers, així com els membres de l'ANC i Òmnium Cultural, els Jordis, rebran com a suport per part dels paretans, i és que des de Parets s'ha organitzat un autocar que sortirà el 6 de desembre cap a Brussel·les per protestar contra l'empresonament de polítics catalans i per demanar la Unió Europea que intervingui davant d'aquesta situació. L'autocar, que compta amb unes 60 places, ja té tots els seients ocupats.

Abans d'aquests dos actes hi haurà un altre organitzat per Òmnium Vallès Oriental. Es tracta d'una reunió que es farà el dimecres 29 de novembre a les 19 h a la sala Basart Cooperativa, situada a la plaça de la Vila, on els veïns i amics que ho desitgin podran fer arribar el suport a la família d'en Turull.

Edicions locals