Augmenten les beques de menjador per als escolars de Parets

En total s'han aprovat 191 beques per a alumnes d'infantil i ensenyaments obligatoris

Segons dades del departament de Serveis Socials a Parets, aquest curs 2017-2018, en relació a les beques de menjador atorgades al nostre municipi, de les 233 sol·licituds, el Consell Comarcal del Vallès Oriental ha aprovat 157. A aquesta xifra cal sumar-li les 34 que ha donat l'Ajuntament de Parets. Aquests resultats deixen veure que aquest any s'ha incrementat el nombre de beques respecte l'any anterior.

 

Les beques estan adreçades a alumnat d'ensenyaments obligatoris i de segon cicle d'educació infantil matriculats en un centre educatiu del Vallès Oriental sufragat amb fons públics de Catalunya. Els ajuts individuals de menjador (AIM) són atorgats segons les Bases reguladores d'Ajuts Individuals de Menjador, basades en els criteris establerts pel Departament d'Ensenyament, i que aprova el Consell Comarcal en la que es valoren les raons socials, econòmiques i geogràfiques de cada alumne sol·licitant. 

 

En aquest curs s'han concedit més beques de menjador per a famílies amb menys recursos per pagar aquest servei. La majoria de beques són del 50% de l'import. Per això, l'Ajuntament de Parets, complementa amb fons propis l'aportació de la Generalitat. En comparació amb el curs passat, de 233 sol·licituds, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, va aprovar 117, 40 menys que el curs actual.

Edicions locals