El Casal Cultural de Mollet a la XII Trobada de Catifaires de Catalunya

Executaran una obra floral de 3 per 8 metres que porta per títol "Un somriure per Nadal"

El Casal Cultural de Mollet participarà els pròxims dies 2 i 3 de desembre a la XII Trobada de Catifaires de Catalunya que tindrà lloc a Caldes de Montbui. El grup de catifaires – un total de 13 persones- dirigits per Maria Teresa Llavina executaran una obra floral de 3 per 8 metres que porta per títol "Un somriure per Nadal". Segons ens explica Llavina, per realitzar l'obra que es podrà a veure a Caldes utilitzaran elements molt diversos com sorra, pètals de flors, sal tenyida, encenalls o escorça de pi.
Els catifaires del Casal Cultural són molt actius al llarg de l'any i mostren les seves obres arreu del món en el marc de les demostracions que fan dintre de l'associació Catalana de Catifaires. A la fotografia la catifa que amb el tema Misericòrdia van executar recentment a Montefiore (Itàlia).
A Caldes, les catifes es podran veure al carrer Roma. A la XII Trobada participen un total de 9 colles procedents de poblacions de tanta tradició catifaire com la mateixa Caldes, Mollet, La Garriga o Arbúcies.

Edicions locals