Es presenta la segona edició de la cursa 'CorreParets, si tu corres, jo jugo' organitzada per l'Ajuntament, Don Dino i Càritas Parets

Les inscripcions tenen un preu de 3 € que aniran destinats íntegrament a la compra de joguines solidàries

Aquest matí ha tingut lloc la presentació de la cursa i caminada solidària “CorreParets 2017, si tu corres, jo jugo”, que es farà el 24 de desembre.

La recaptació de la inscripció a la cursa i caminada CorreParets 2017, que és de 3 euros per participant, anirà destinada a la compra de joguines solidàries per als infants del municipi que seleccionarà i distribuirà l'entitat Càritas Parets. Els participants rebran un barret i una barba de Pare Noel, obsequi de Don Dino, i una samarreta que podran recollir el mateix dia abans de la sortida.

Durant la presentació de la cursa, l'Alcalde de Parets, Sergi Mingote, ha declarat que "anem per nota perquè dels 300 inscrits de l'any passat, volem passar a 500, la cursa ara es coneix molt més. És una cursa adreçada a tothom amb un únic objectiu: que els nens que no poden tenir joguines al nadal, puguin tenir-ne gràcies a Don Dino i a Càritas Parets. Vull destacar que el 100% del que s'ingressi econòmicament, anirà destinat per a la compra de joguines".

CorreParets 2017 tindrà lloc el diumenge 24 de desembre, a les 10 del matí i comptarà amb voluntaris de diferents entitats. El recorregut es farà per l'anella esportiva i serà de 7 km. Les inscripcions es podran fer al Centre Cultural Can Rajoler, al Poliesportiu Joaquim Rodríguez i a la Piscina Miquel Luque fins al dia abans de la cursa.

La responsable de Don Dino Parets, que participa com a espònsor i que donarà joguines a un preu solidari molt baix, ha explicat que "estem contents d'estar a Parets i pensem que és una activitat que ajudarà a molts nens, estem molt contents per poder participar".

Des de Càritas Parets es prenen la cursa com a una oportunitat per "fer que els nens tinguin un dia màgic i un somriure. La bona pensada de fer aquesta cursa és un pulmó d'oxigen per poder tenir joguines per als nens que no tenen recursos econòmics".

Edicions locals