ERC de Mollet anuncia que doblarà el nombre d'apoderats en les eleccions del 21-D

Els republicans es queixen del fet que els han arrancat la majoria de cartells i pancartes que han col·locat

La candidata d'ERC al Parlament de Catalunya i regidora de l'Ajuntament de Mollet, Marta Vilaret ha anunciat que el seu partit disposa en aquests moments de 120 voluntaris per controlar el resultat electoral de les eleccions del 21 de desembre. Es tracta d'una xifra mai assolida abans i que permetrà a la formació liderada per Oriol Junqueres no només controlar les 65 meses electorals de la ciutat de Mollet sinó que tindran dues persones per taula per exercir aquest control. Els republicans s'han proposat fer un recompte paral·lel per evitar qualsevol classe de frau.

En una compareixença de premsa feta aquest dimarts la candidata va denunciar que la campanya electoral "serà bruta", ja que, segons va explicar, gairebé tots els cartells i pancartes que havien penjat a l'inici de la campanya els van ser arrancats. "Nosaltres no entenem aquest odi; ni el practiquem ni el practicarem mai. Però que sàpiguen els que ens volen invisibilitzar que tornarem a penjar tot el que arrenquin. Les vegades que calgui", va dir la candidata.

Vilaret va qualificar la campanya com la "més estranya que hem viscut", ja que ha estat el Govern central el que ha imposat a les eleccions i a les mateixes no tots concorren en igualtat de condicions. "Seguim amb mig govern legítim a l'exili i ahir es va confirmar que el nostre candidat i president d'ERC, l'Oriol Junqueras, viurà des de la presó aquesta campanya", es va queixar. També va denunciar que hi ha una "causa general a l'independentisme"

Vilaret va dir que amb l'1 d'octubre només van complir un programa electoral, un mandat democràtic. "Alguns potser ni saben què vol dir això, però nosaltres encara creiem en el contracte ciutadà que suposa guanyar unes eleccions i aplicar el programa que s'ha votat", digué. "Seguirem treballant per implementar la voluntat de la ciutadania. Ho farem com sempre, cívicament i pacíficament. No posarem en risc ni la pau social ni la seguretat de les persones, però tampoc renunciem als nostres principis", va remarcar.

Va dir que el 21D volen "recuperar les institucions" i va defensar actuacions del Govern com la Renda Mínima de Ciutadania, el tancament de la Model, la creació de noves places de policies i bombers o el pagament a proveïdors a 30 dies.

Edicions locals