La Cursa Popular Sant Vicenç se celebrarà el 28 de gener

La prova, que organitza el CA Mollet, tindrà un circuit de 10 i 5 km

La Cursa Popular Sant Vicenç Memorial Jordi Solé Tura se celebrarà el 28 de gener a Mollet. La prova atlètica complirà la seva 19a edició i està organitza pel Club Atlètic Mollet. A més, està inclosa en el programa d’actes de la Festa Major d’Hivern de la ciutat.

Com ja va passar a l’edició de 2017, la cursa tindrà un circuit de 10 km i un altre de 5 km, que serà ja la segona edició. “L’any passat vam acabar satisfets i enguany repetim la prova de 5 km”, admet el president del club, Joan Ollé, que remarca: “el de 5 km ens permet sumar a corredors que encara no es veuen preparats per completar una cursa de 10 km”.

El circuit té la sortida l’avinguda del parc (10.30 h) i l’arribada les Pistes d’Atletisme de Mollet. i part del recorregut passa per l’Espai Natural de Gallecs. El club, un any més, tornarà a celebrar un parell d’entrenaments gratuïts per tal de donar a conèixer als participants. El límit d’inscripcions és de 1.500 corredors, tot i que l’organització preveu un miler. “Som una cursa que està prou consolidada i creiem que superarem el miler de participants”, preveu el president.

El club ja ha obert les les inscripcions amb un preu de 12 euros, amb el xip groc; 14 euros, sense xip; i 16 euros, el mateix dia de la cursa atlètica.

Edicions locals