Àlex Terés: “Hem començat la Lliga EBA condicionats per la lesió de Ramón Espuña”

Després d'onze jornades el CB Mollet ocupa el sisè lloc del grup C-B de la Lliga EBA i el proper dissabte visita el Salt

La lesió del jugador franquícia del Recanvis Gaudí Mollet, Ramón Espuña, està condicionant del tot la temporada 2017-2018 de l’equip molletà. Espuña, lesionat de gravetat a principis de la campanya, no tornarà segurament a trepitjar la pista aquesta temporada. “Ha estat una llàstima perquè hem començat la Lliga EBA condicionats per la lesió d’un jugador molt important per a nosaltres, però hem de seguir endavant com estem fent”, assegura el tècnic del CB Mollet, Àlex Terés, que admet que han hagut “de canviar l’estil de joc per adaptar-nos a la situació”.

Després d’onze jornades disputades, el Recanvis Gaudí Mollet ocupa el sisè lloc del grup C-B de la Lliga EBA amb 7 victòries i 4 derrotes, a 2 victòries dels dos primers classificats, Vic i Pardinyes Lleida. “Tots els rivals són molt complicats i això fa que a cada jornada es puguin veure sorpreses; però ara per ara crec que els més forts són Pardinyes Lleida i Igualada, després hi hauria el Palma... però és una temporada molt igualada”, remarca Terés.

Aquest cap de setmana no hi ha hagut competició i el Recanvis Gaudí Mollet ja es prepara per disputar la propera jornada a la pista del Salt, que ocupa el desè lloc amb 4 victòries i 7 derrotes. El duels es jugarà dissabte a la localitat gironina.

Edicions locals