Ràdio Mollet organitza la desena marató radiofònica de recollida de joguines

El dimecres 13 de desembre, Ràdio Mollet (96.3 FM) farà una marató radiofònica de vuit hores per solidaritzar-se amb la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja. Serà una programació especial en directe des de l'Avinguda Llibertat, just davant del Mercat Municipal, que començarà a les 9 del matí i s'acabarà a les 5 de la tarda.

Fa deu anys consecutius que l'emissora municipal col·labora amb la Creu Roja perquè el dia de Reis cap infant es quedi sense joguina. És per això que Ràdio Mollet tornarà a sortir al carrer el 13 de desembre per animar la ciutadania que doni una joguina. Això sí, ha de ser nova, no bèl·lica i tampoc sexista.

Els periodistes i col·laboradors de l'emissora han preparat aquesta marató radiofònica que començarà amb el magazine matinal Posa't les piles i que entrevistarà responsables municipals i de la Creu Roja. Els altres protagonistes d'aquesta programació especial seran els alumnes de les escoles Cal Music, del Bosc, Joan Abelló, Sant Jordi, Can Besora i Col·legis Nous de Mollet, que s'acostaran als micròfons de Ràdio Mollet per cantar nadales.

Edicions locals