La Molletense de veterans es marca l'objectiu de l'ascens

Des de fa unes temporades la Unió Esportiva Molletense compta amb un equip de veterans. Aquesta campanya, l’equip màster milita a la Segona Divisió, grup Sud, de la Federació de Veterans Vallès-Maresme, amb l’objectiu d’assolir un nou ascens fins a la Primera Divisió. “La temporada passada vam pujar perquè es va reestructura la competició i enguany volem quedar entre els tres primers per fer l’ascens”, admet el tècnic, Daniel San José, de 47 anys, que també és un dels jugadors tot i que ara està de baixa per lesió.

D’entre la vintena de jugadors que formen la plantilla veterana hi ha jugadors de renom al camp Municipal de la Zona Sud, com ara José Lozano, Jordi Pavón, Eric González i Rafa Torres. “tenim una mitjana d¡edat de 35 anys i està prou bé. Som competitius i sempre volem guanyar, tot i que estem patint molts baixes per lesió”, remarca el tècnic, que sap que l’objectiu de l’ascens és complicat. A la darrera jornada van perdre contra el Viejas Glorias (0-16) i ara ocupen el dotzè lloc amb 11 punts, a 14 punts de la zona d’ascens. “Ens ho passem bé i fem un bon grup. La lliga és competitiva i molt llarga”, destaca San José.

Cada quinze dies, la Molletense de veterans disputa el seu partit de lliga i cada dijous fan un entrenament. “Tot i ser veterans volem guanyar i això implica una disciplina, que tenim tot i que hi ha dies que costa més entrenar a màsters que no pas a infantils”, diu el tècnic, satisfet amb el rendiment fins ara de l’equip.

El proper compromís de la Molletense de veterans serà diumenge al camp del Juventus Alarona.

Edicions locals