La Policia de Mollet reforça la vigilància al centre per la campanya de Nadal

Com tots els anys per Nadal la Policia Municipal de Mollet ha posat en marxa un dispositiu especial, batejat com Grèvol, amb l'objectiu de prevenir els delictes i garantir la seguretat de comerciants i ciutadans en general. El dispositiu s'allargarà fins al 5 de gener.

El Pla Grèvol, comportarà l'increment de la seguretat als principals eixos comercials amb motiu de les festes nadalenques per tal de prevenir fets delictius, sobretot furts o robatoris, en establiments.

Per aquest motiu hi haurà patrullatges preventius per les zones comercials de Mollet reforçant especialment els horaris de tancament i recaptació de caixa. Al marge de contactar personalment amb els comerciants per tal d'informar-los sobre els principals consells de seguretat, també se'ls fa arribar els contactes o telèfons d'emergència tant de la Policia com de l'Ajuntament.

La campanya, que es fa de forma coordinada amb els Mossos d'Esquadra, també comporta l'increment de controls de pas de vehicles a les entrades i sortides de la ciutat a diferents hores.

"La finalitat d'aquest servei de proximitat- expliquen des de l'Ajuntament de Mollet- és la prevenció de delictes respectant i garantint la convivència ciutadana i el lliure exercici comercial, empresarial i econòmic local augmentant la sensació de seguretat durant aquestes dates".

Edicions locals