Parets ha rebut el segell europeu a la Innovació i la Bona Governança que atorga el Consell d'Europa

L'excel·lència de governança es concedeix als municipis i autoritats locals que han aconseguit un nivell qualitatiu alt de bon govern

Set poblacions i ciutats han rebut la certificació, entre elles Parets del Vallès. L'excel·lència de governança es concedeix als municipis i autoritats locals que han aconseguit un nivell qualitatiu alt de bon govern. Els aspectes que s'han tingut en compte per atorgar aquest reconeixement han estat la conducta ètica, l'estat de dret, l'eficàcia i l'eficiència, la transparència, la gestió financera o la rendició de comptes.

L'alcalde, Sergi Mingote, es mostrava content perquè "Europa també veu en Parets un referent en innovació, transparència i un exemple de bon govern".

El reconeixement es va lliurar el 7 de desembre a Madrid, després d'una taula rodona internacional on representants de les administracions, associacions i experts de diferents països van compartir la seva experiència de govern i de gestió. El guardó està simbolitzat per un dodecaedre de vidre gravat amb els dotze principis europeus de bona governança democràtica, consagrats en l'Estratègia Europea per a la Innovació i el Bon Govern Local.

 

Edicions locals