Mollet i Sant Fost aliats per crear ocupació

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles han renovat el conveni de col·laboració per seguir treballant conjuntament per la creació d’ocupació

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de la seva Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), i l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles, han renovat el conveni de col·laboració que van signar el 2014 amb l’objectiu de seguir treballant conjuntament per la creació d’ocupació i per millorar l’eficiència en la prestació de serveis sense duplicar-los.

En aquest sentit, els serveis d’ocupació i formació de l’Ajuntament de Mollet, seguiran col·laborant i treballant en els àmbits de la formació, l’ocupació i l’emprenedoria amb el propòsit, en aquest cas, de fer tot el possible per continuar millorant la qualitat de vida dels santfostencs i les santfostenques.

De fet, a través d’EMFO, a Sant Fost, aquest 2017, s’han atès 56 emprenedors, un 43,6% més que el 2016, i s’han inserit 26 persones, un 81,25% més que al 2016, arribant als 130 inserits en 4 anys.

També des de la signatura del conveni, l’any 2014, 65 santfostencs han participat en programes formatius per millorar la seva ocupabilitat i s’han gestionat 122 ofertes d’empreses de Sant Fost.

Per la seva alcaldessa, Montserrat Sanmartí, “aquesta col·laboració amb l’Ajuntament de Mollet per nosaltres és importantíssima i bàsica, ja que les característiques de Sant Fost, per la seva mida i per la seva capacitat, recordeu que som un municipi de tant sols 8.600 habitants, no ens permeten fer el que voldríem des del punt de vista de l’ocupació i l’emprenedoria”. ´Sanmartí ha afegit que “és per aquest motiu que només tinc paraules d’agraïment a Mollet del Vallès i al seu alcalde per seguir units en aquest objectiu de minvar les taxes d’atur dels nostres ciutadans”.

De la seva banda, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha volgut “felicitar a aquells servidors públics, com és el cas de la Montserrat, que no tenen una mirada curta, que no se centren en el seu entorn més immediat, sinó que saben que la col·laboració en la prestació de serveis acaba repercutint positivament en la millora de la qualitat de vida dels seus ciutadans”. Per Monràs  “unir esforços, en aquest cas entre Mollet i Sant Fost, sense oblidar l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès, sense cap mena de dubte, ens fa més forts per poder donar oportunitats de feina a la gent que no la té i, alhora, generar activitat empresarial, que al cap i a la fi, també comporta creació d’ocupació”. 

Edicions locals