El candidat de Catalunya en Comú, Xavier Domènech omple La Fiveller

El molletà Jaume Barberà va reclamar  una millora de les infraestructures

L'acte central de campanya a Mollet de Catalunya en Comú Podem va omplir aquest dimarts la sala Fiveller. L'acte tenia com al·licient la presència del candidat a la presidència de la Generalitat, Xavier Domènech i del periodista molletà, Jaume Barberà que va de número 84 de la llista. A l'acte presentat per Antonio López també van parlar el candidat comarcal, Jordi Manils i les dirigents Marta Ribas i Susanna Segovia.


Barberà que va mostrar-se content de parlar a Mollet, i que va denunciar els interessos que hi ha rere el manteniment del peatge de la Llagosta, va aprofitar l'acte per demanar al candidat a la presidència de la Generalitat que fes seva la proposta de millorar les infraestructures ferroviàries de la comarca.

Domènech, en el seu torn, va entomar la petició i va dir que una de les prioritats de Catalunya en Comú eren les inversions en infraestructures.


Xavier Domènech també va acusar Ciutadans de ser una formació que s'ha alimentat del procés sobiranista. I per això els ha titllat de 'revers obscur' del full de ruta dels independentistes. També va assegurar que Cs no és en cap cas una alternativa al procés perquè cerquen la confrontació. 'Vostè no pot recosir res', ha etzibat Domènech a la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas.


De fet, el cap de llista dels comuns ha assegurat que si guanya Ciutadans a les eleccions del 21-D suposaria una derrota per als catalans i una 'victòria per a José María Aznar'. 'No pot guanyar Cs, només blocaria encara més el futur d'aquest país', ha insistit.

Edicions locals