La Caixa entrega 3000 euros pel Banc d'Aliments de Martorelles

Aquesta col·laboració permetrà ampliar les existències del banc d’aliments i també proporcionar aliments frescos a les famílies més necessitades

L’Obra Social La Caixa va fer entrega el passat dimarts 12 de desembre d’un xec per valor de 3000 euros destinat al Banc d’aliments del municipi. El director de l’oficina de l’entitat a Martorelles, Alejandro Serrano, va ser l’encarregat de lliurar el xec a l’alcalde de Martorelles, Marc Candela, i la regidora de Serveis socials, Assumpta Pastor.

Aquesta col·laboració permetrà ampliar les existències del banc d’aliments pel qual es treballa durant tot l’any i també proporcionar aliments frescos a les famílies més necessitades. L’estratègia dels serveis socials de l’Ajuntament passa per centrar-se sobretot en els aliments frescos, la llegum cuita, l’oli i els bolquers: “La llegum cuita no cal cuinar-la i, per tant, és una forma d’estalviar energia en aquestes llars” explica Pastor que afegeix “pel que fa l’oli, és un tema de salut pública i de prevenció de malalties en un futur”.

Amb aquesta entrega, juntament amb la donació de 2000€ per la campanya “Nit màgica, cap infant sense joguina”, l’Obra Social La Caixa referma el seu compromís amb el municipi: “Estem orgullosos de seguir ajudant a les famílies més necessitades de Martorelles en aquestes dates tan assenyalades” declarava Serrano que assegurava que iniciatives com aquesta “són la nostra ànima, generem recursos durant tot l’any per poder col·laborar en campanyes així” cloïa.

 

Edicions locals