"Aquest 21-D o guanya Esquerra Republicana o guanya Ciudadanos"

Els candidats d'ERC a les eleccions del Parlament de Catalunya, Marta Vilaret Garcia i el Chakir el Homrani, van comparèixer aquest dimecres davant dels mitjans locals de Mollet.

Els candidats d'ERC a les eleccions del Parlament de Catalunya, Marta Vilaret Garcia i el Chakirel Homrani, van comparèixer aquest dimecres davant dels mitjans locals de Mollet.

Vilaret va començar amb un record als polítics empresonats. "No ens cansarem de repetir que no estem competint en igualtat de condicions i que és una vergonya flagrant que seguim tenint presos polítics i que el nostre candidat, l'Oriol Junqueras, és a la presó", va dir la regidora de Mollet.

Chakirel Homrani, en el mateix sentit, va dir que aquesta campanya està essent "completament anòmala" i va denunciar que seguia "la causa general contra l'independentisme, segueixen les ofensives des de tots els mecanismes de l'Estat (policials, governamentals, jurídics i mediàtics) per intentar anorrear els que defensem la República, des de tots els àmbits. Es tracta de que tinguem por a parlar i sobretot a actuar i l'ombra de la repressió s'estén arreu".

"Junqueras és el més preparat per liderar un govern fort que aturi el 155 i ens faci avançar. Junqueras és garantia de bona gestió, de generositat, de bastir ponts entre totes les opcions independentistes. Per això li tenen por. Però això el mantenen a la presó; lluny de les raons jurídiques", va dir el candidat del Vallès Oriental.

La candidata molletana va indicar que en aquestes eleccions la tria està entre Esquerra o Ciudadanos. "Aquest 21-D o guanya Esquerra Republicana o guanya Ciudadanos".

Chakirel Homrani va assenyalar que en aquestes eleccions "si votes Esquerra, saps què votes" i que això equival a votar "fermesa i garantia d'independència". "Som els més ferms, els que mai fallem, els que fem la feina. Els que sempre hi hem estat, els que sempre hi som. I hi serem. Som els que al costat de la gent hem empès per arribar fins aquí, per fer l'1 d'Octubre. Hem demostrat ser garantia de bon govern i de lluita contra la corrupció. Som els que acabarem la feina", va rematar el candidat

Edicions locals