Ràdio Mollet recull unes 200 joguines amb la seva marató radiofònica

Era la desena edició d'aquesta demostració de solidaritat i els resultats van ser molt positius

Aquest dimecres 13 de desembre, Ràdio Mollet (96.3 FM) va fer la seva marató radiofònica de vuit hores per solidaritzar-se amb la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja. Era la desena edició d'aquesta demostració de solidaritat i els resultats van ser molt positius: En total van ser gairebé 200 les joguines que es van donar per aquesta causa al llarg del dia des de les 9 del matí i fins a les 17 de la tarda.
Ràdio Mollet va fer al llarg de tota aquesta jornada una programació especial en directe des de l'Avinguda Llibertat, just davant del Mercat Municipal.

La jornada va comptar amb la participació d'alumnes de les escoles Cal Músic, del Bosc, Joan Abelló, Sant Jordi, Can Besora i Col·legis Nous de Mollet que van cantar nadales i els diversos polítics i entitats de la ciutat van col·laborar a la causa amb entrevistes realitzades pels professionals de l'emissora.

Gràcies a les aportacions de tothom, segons han informat des de la mateixa emissora, unes dues-centes famílies veuran arribar joguines a les seves llars. Unes joguines, com totes les que recull Creu Roja del Baix Vallès aquests dies que són noves, no bèl·liques i tampoc sexistes.marato-radio1

Edicions locals