Xavi Moro marxa del CF Mollet UE

Alert Cámara interessa al club molletà i podría tornar a la banqueta del Germans Gonzalvo abans de que acabi la setmana

Xavi Moro ja no és entrenador del CF Mollet UE. Aquest matí el club i l'entrenador s'han desvinculat perquè Moro ha acceptat una oferta d'un equip de la Primera Divisió de Tailandia, que començarà a dirigir a princpis del gener. De fet, el tècnic ja havia explicat la situació a la direcció esportiva divendres passat.

La marxa de Moro coincideix amb la derrota al camp del Casteller (2-1) i l'aturada per vacances de Nadal. El tècnic portava 10 jornades dirigint a l'equip amb un balanç de 5 victòries, 1 empat i 4 derrotes. L'equip ara se situaa l'onzè lloc del grup 1 de la Primera Catalana amb 19 punts, a 2 del posible descens.

La direcció esportiva del CF Mollet UE busca el que será el quart entrenador d'aquesta temporada ja que anteriorment a Xavi Moro havia estat Dani Rizaldos i Axel Vizuete, que aquest darrer va deixar l'equip a meitat de pretemporada. Segons ha pogut saber Clicama.cat, Albert Cámara podría ser el nou entrenador del CF Mollet UE abans de que acabi la semana, ja que és un perfil que agrada i actualmente està sense equip després d'haver marxat fa poques setmanes de l'EC Granollers, de la Tercera Divisió. A més, anteriorment havia dirigit el CF Mollet UE a Primera Catalana. Tot i que a banda de Cámara, el club estudia d'altres possibilitats.

Edicions locals