En marxa les obres que renovaran el Barri Antic de Parets

Les obres costaran 1,7 milions d'euros i finalitzaran la tardor del 2018

Ja han començat les obres de remodelació del Barri Antic de Parets. La primera actuació s'està fent al carrer Travessera, entre el carrer Barcelona i l'avinguda Catalunya. Aquesta primera actuació acabarà, previsiblement, durant el mes de gener. El projecte es desenvoluparà en diferents fases que contemplen els carrers Travessera i Barcelona; el carrer Major i, per últim, els carrers Aurora i Ferrer i Guàrdia.

Les fases inicials de la remodelació del Barri Antic no contemplen la col·locació de la plataforma de formigó, que es farà de forma conjunta per cobrir el paviment definitiu de tots els carrers. Es preveu que l'obra estigui enllestida cap a la tardor del 2018.

Les obres tindran un cost d'1 milió 700 mil euros aproximadament per a totes les fases. L'objectiu de les obres és la recuperació del nucli històric de Parets com a espai de convivència, de proximitat i de participació ciutadana. Els carrers de la zona del Barri Antic, s'han concebut com a prioritaris per als vianants, amb la incorporació de zones dotades de mobiliari i verd urbà, i indrets que fomentin la relació ciutadana. Des del consistori s'ha insistit a donar prioritat a les persones i al teixit comercial de la zona per tal de reactivar-lo.

Edicions locals