La Policia Local de Parets se solidaritza amb la investigació del càncer infantil

Ho fan adherint-se a la campanya 'escuts solidaris' on posen a la venda escuts amb el logotip de la policia a un preu de 4 € destinats a Sant Joan de Déu Pediàtric

La Policia Local de Parets ha fet escuts solidaris per lluitar contra el càncer infantil, per això s'han adherit a la campanya 'escuts solidaris' que diferents cossos de policies locals de tot Catalunya fan per ajudar econòmicament a la investigació del càncer infantil a Sant Joan de Déu Pediàtric Center de Barcelona.

L'Inspector de la Policia Local de Parets explica que Sant Joan de Déu "intenta ser un dels referents en la investigació del càncer infantil i nosaltres, com a policies, ens volem adherir de manera solidària a aquesta investigació". Per la seva part, Miquel Lafuente, Sergent de la Policia de Parets, expressa que "tota la plantilla estem conformes i estem molt contents perquè els policies de Parets han tingut una molt bona resposta, en el cas que hi hagi bona resposta per part dels ciutadans, farem més escuts per vendre".

L'Alcalde de Parets ha estat un dels primers a comprar l'escut solidari, ho va fer durant la roda de premsa de presentació i va dir als representants de la Policia Local de Parets que "ara no us ho diré, però portaré aquest escut en un lloc molt visible pròximament".

Els escuts es poden adquirir al preu de 4 euros i es poden comprar a les dependències de la Policia Local de Parets, situada a l’avinguda de Lluís Companys 19. La proposta és recaptar fons a través de la venda d’uns escuts adhesius especials que combinen la insígnia policial de Parets amb l’eslògan 'pels valents', en referència als nens i nenes que lluiten contra el càncer.

Edicions locals