Els Amics de l'Art donen els diners recaptats a l'entrada del seu espectacle

Els 480 euros recaptats aniran adreçats íntegrament als Bancs d'Aliments que formen part de la Taula

Un any més, l'Associació de gent gran d'Amics de l'Art, ha fet entrega dels diners recaptats en el seu darrer espectacle de teatre a la Taula de Coordinació d'Entitats per la Inclusió Social de Mollet. Els 480 euros recaptats aniran adreçats íntegrament als Bancs d'Aliments que formen part de la Taula. La quantitat donada respon a l'import de les aportacions per l'entrada de l'espectacle del grup de teatre de l'Associació de gent gran d'Amics de l'Art que van fer el passat 18 d'octubre al Mercat Vell.

Per la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Ana María Díaz, "aquest petit gran gest és un exemple més d'una ciutat solidària, compromesa amb aquelles persones que ho passen malament, i aquest cas concret, té encara més rellevància pel fet que sigui la gent gran, com els Amics de l'Art, que també tenen mancances, la que dediqui el seu temps i el seu esforç en pensar en els altres"

Des de l'Associació, el seu president, Jaume Salmeron, ha donat "les gràcies a l'Ajuntament i més concretament a aquesta regidoria per les facilitats i el suport que ens doneu per poder tirar endavant aquesta iniciativa solidària".

Des de Càrites, Teresa Securum, ha parlat "d'una aportació que ens servirà per seguir atenent necessitats, ja que encara que sembli que la crisi ha minvat, ens segueix arribant gent nova per demanar ajut".

Per la seva banda, el responsable de Creu Roja Mollet, Eduard Vides, ha anunciat que "aquest ajut ens permetrà seguir desenvolupant els diferents programes socials que estem duent a terme a Mollet".

Edicions locals