Mollet imposa 78 multes de 400 euros per deixar escombraries fora dels contenidors

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha imposat un total de 78 sancions durant aquest any 2017. Durant aquest any, el consistori ha intensificat les inspeccions per evitar aquestes conductes incíviques.

En total, l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha sancionat 78 persones, comerços i empreses amb multes de 400 euros per deixar les escombraries fora dels contenidors i trastos vells, com mobles o electrodomèstics, al carrer. Segons la normativa de residus que s'aplica per aquest tipus de conductes incíviques, les multes van des dels 250 fins als 4.000 euros.

L'Ajuntament de Mollet ha intensificat aquest tipus d'inspeccions per lluitar contra les conductes incíviques que eviten tenir un espai públic net i amable i recorda que les escombraries s'han de deixar sempre a dins dels contenidors corresponents (plàstic, paper, vidre, orgànica...).

El consistori també recorda que qui es vulgui desfer de trastos vells pot trucar al 900 720 648 o accedir al web www.molletmesnet.molletvalles.cat i els serveis municipals els hi recolliran de franc.

Edicions locals