Peixos Floreta, peix i marisc de qualitat per la teva taula de Nadal

Mercat Municipal. Parada 32 Tel. 93 570 29 02

Per aquestes festes nadalenques les taules s'omplen del bo i millor, d'aliments que no consumim en el nostre dia a dia. Entre ells ocupen un lloc principal el peix i el marisc. A Mollet, Peixos Floreta és sinònim de peixos i marisc de qualitat de la costa. La Dolors i la Montserrat, al llarg de tot l'any ofereixen una gran selecció del que arriba a llotges com la d'Arenys de Mar. Aquests dies l'humil seitó, la sardina o els musclos deixen pas a exquisideses com el llamàntol blau (el veritable de la nostra costa, ja que el vermell és de viver on es cria una varietat americana), la llagosta, les gambes de Palamós o el rap. Un llamàntol i una llagosta que són pescats a mar obert i arriben a la parada ben vius...


Ens expliquen que des de fa dies els clients ja compren amb la previsió de congelar; altres productes, com les cloïsses, s'han de comprar i consumir de forma immediata. Per això cal reservar els productes per Nadal i Cap d'Any. La Dolors i la Montserrat, que tenen una llarga experiència aconsellen en cada cas el que és millor.


Recorda. Si aquestes festes vols peix i marisc fresc i de màxima qualitat, peix i marisc de la nostra costa, vés a Peixos Floreta.

Edicions locals