José Antonio Montes, nou entrenador del CF Mollet UE

El tècnic supleix la marxa de Xavi Moro a un equip de la lliga tailandesa

José Antonio Montes ja és el nou entrenador del CF Mollet UE, que es converteix en el quart tècnic en aquesta temporada de l'equip molletà. Montes signa fins a final de temporada després de la marxa de Xavi Moro, que ha decidit aceptar una oferta de la lliga tailandesa. Montes havia dirigit el RCD Espanyol femení i també els masculins del Montcada, Olesa o Ripollet.

Des de dimecres, Montes ja dirigeix la banqueta del Germans Gonzalvo amb l'objectiu d'allunyar a l'equip de la part baixa del grup 1 de la Primera Catalana. "En aquests moments posicionar-nos entre els cinc primers classificats seria un gran pas com objectiu", ha dit el tècnic al web del CF Mollet UE, que remarca: "l'equip té experiència i joventut, si fusionem això podem ser molt competitius",

El tècnic ara compta amb tres setmanes per preparar el seu primer partit oficial a causa de l'aturada de la competició pel Nadal. Montes s'estrenarà el 7 de gener a casa contra el Vic. El Mollet ocupa l'onzè lloc amb 19 punts i té 2 punts de marge amb el descens.

 

Edicions locals