Lourdes avança per millorar la mobilitat al barri

La passada setmana es va celebrar la primera reunió tècnica del procés participatiu "Lourdes decideix" per millorar la mobilitat als carrers d'aquest barri de Mollet. Aquesta primera reunió tècnica es va celebrar al Centre Cívic de Lourdes i hi van assistir la regidora d'Obres Públiques i Infraestructures, Mireia Dionisio, el regidor de Via Pública i Accessibilitat, Martí Turégano, tècnics de l'Ajuntament i el veïnat de Lourdes.

A la sessió es van fer tres grups de treball de veïns amb els tècnics municipals. Aquests grups van analitzar les idees presentades, fruit de la feina realitzada pels tècnics de l'Ajuntament de Mollet del Vallès i dels suggeriments que el veïnat va fer arribar al consistori.

Segons ha informat l'Ajuntament es van presentar diverses idees "per oferir solucions per millorar la mobilitat i l'accessibilitat als carrers del barri de Lourdes". Els veïns també va aportar nous suggeriments.

La previsió és que a finals del mes de gener de l'any 2018 es farà una segona reunió tècnica per definir les propostes que hauran de votar.

El procés participatiu "Lourdes decideix" finalitzarà amb una consulta ciutadana on es triarà el projecte més adequat per millorar la via pública del barri.

L'Ajuntament de Mollet va presentar "Lourdes decideix" als veïns i veïnes el 10 de novembre passat.

Edicions locals