El Femisport Palau s'entrena a Ca n'Arimon

El conjunt palauenc milita a la segona máxima categoría espanyola de futbol sala femení, la Segona Divisió, i opta a l'ascens

El Femisport Palau, equip de la segona máxima categoria estatal de futbol sala femení, va entrenar-se dissabte a la pista del Complex Esportiu Ca n'Arimon, a Mollet. El conjunt palauenc va fer un entrenament de portes obertes amb l'objectiu de promocionar el futbol sala femení a Mollet.

El Femisport milita a la Segona Divisió española i enguany lluita per pujar a la máxima categoría espanyola, la Primera Divisió. La temporada pasada va quedar-se a les portes fent la promoció d'ascens. Fins ara colidera la classificació amb el Ciutat de Torrent, de Valencia. "Treballem tota la temporada per intentar lluitar per ganyar, si no ho fem ja ho veurem al final de temporada", va dir l'entrenadora, Tati Torres.

D'entre les jugadores hi ha la molletana, veïna de la Llagosta, Estefa Jémez, que va ser nominada a millor jugadora del futbol sala femení la temporada pasada per la Federació Catalana de Futbol. "Per a mi és un privilegi que haguem pogut entrenar a Mollet, ciutat on vàg nèixer. La pista és molt bona i hem gaudit molt d'aquest entrenament", valora Jémez.

El Femisport Palau estudia la possibilitat de tornar a entrenar a Mollet properament.   

Edicions locals