Els Reis arriben a Mollet

El recorregut serà carrer de Berenguer III, plaça de Catalunya, avinguda de la Llibertat, Plaça Major, avinguda de Burgos, avinguda de Jaume I i avinguda d'Antoni Gaudí

Amb motiu de la tradicional Cavalcada de Reis, aquest divendres 5 de gener es preveuen un seguit d'afectacions de trànsit a Mollet del Vallès. Com és habitual la Cavalcada sortirà de l'Estació de Mollet-Sant Fost a les 18.24 hores. Allà Ses Majestats seran rebuts per les autoritats locals i seguidament pujaran a les carrosses per començar el recorregut pels carrers de la ciutat. Al llarg del mateix està previst que es llencin caramels per tots els infants.


El recorregut de la cavalcada serà el mateix que els darrers anys: Carrer de Berenguer III, plaça de Catalunya, avinguda de la Llibertat, Plaça Major, avinguda de Burgos, avinguda de Jaume I i avinguda d'Antoni Gaudí. Enguany està previst que siguin els nens i nenes del Col·legi Lestonnac els que rebin a la Plaça Major els nens amb Nadales.


A la Cavalcada hi haurà les carrosses de l'Estrella, del Patge Xumet –amb efectes de llum, so i fum-, del Carter Reial, dels tres Reis, i el camió Carboner, els camions dels bombers i les ambulàncies. Durant la desfilada, les carrosses estaran acompanyades pels tambors del Centre Aragonès, del Centre Cultural Andalús i l'Associació Musical Pau Casals.


En total hi participaran 300 persones, hi haurà 90 quilos de carbó i es llençaran 1.650 quilos de caramels aptes per a celíacs. A més no són transgènics i els colorants són d'origen natural.


El lliurament de les claus de la ciutat es farà a la plaça Major, davant de la Casa de la Vila, amb la presència de l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i amb una coral formada per 60 alumnes de tercer i quart de primària del Col·legi Lestonnac.

CANVIS EN LA CIRCULACIÓ


A causa de la Cavalcada de Reis al llarg de tot aquest divendres, i fins a les 10 del vespre, es prohibeix aparcar als diferents carrers del centre afectats. Tanmateix hi haurà diverses limitacions al trànsit de vehicles. El servei de bus urbà i interurbà adaptarà els seus trajectes a aquestes restriccions.

Edicions locals