Comencen les obres de la pista esportiva del Sant Jordi

Ja s'ha posat en marxa la primera fase de les obres de remodelació de la pista esportiva del Sant Jordi de Mollet del Vallès per convertir-la en un espai polivalent que sigui útil per a tota la ciutat.

En aquesta primera fase es remodela el paviment, es renova el clavegueram, els serveis d'aigua i llum, i s'instal·laran porteries de futbol i cistelles de bàsquet noves. Aquesta fase és a càrrec del pressupost municipal de l'any passat, amb un cost de més de 221.000 euros i amb una durada d'execució d'uns tres mesos.

En la segona fase de les obres de la pista esportiva del Sant Jordi de Mollet s'instal·laran els vestidors nous; en la tercera es modificaran els accessos i la tanca perimetral, i en la quarta i darrera fase es col·locarà una coberta i grades noves.

El passat mes d'octubre l'Ajuntament de Mollet del Vallès va donar a conèixer aquest projecte de condicionament del pati esportiu de l'Escola Sant Jordi per guanyar un espai polivalent.

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, va dir que el fet "que es tracti d'un espai accessible i independent del centre, ens permet que se'n beneficiï la mateixa escola i que alhora també sigui un espai públic d'ús per a tota la ciutat, principalment per les nostres entitats esportives, però també amb la voluntat que pugui acollir d'altres tipus d'esdeveniments".

Monràs va dir també que "millorant equipaments ja existents, també complim amb els principis de sostenibilitat que sempre hem defensat des d'aquest Ajuntament".

Edicions locals