Més de 2.000 persones han passat per la pista de gel de la Llagosta

L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta ha fet un primer balanç positiu de la pista de gel sintètic que ha estat instal·lada a la plaça d’Antoni Baqué. Més de 2.000 persones han passat durant les dues setmanes que la pista de gel ha estat oberta.

Aquesta ha estat la primera vegada que la Llagosta ha disposat d’aquest tipus d’instal·lació. La iniciativa dels comerciants de la nostra localitat ha estat molt ben acollida pels veïns i veïnes de la Llagosta i ha atret un nombre important de persones de poblacions veïnes com Mollet, Santa Perpètua o Martorelles. El president de l’ACIS, Héctor Gil, diu que ara “s’ha de fer un balanç amb els comerços col·laboradors. Sí que el fet que els tiquets es venguessin directament als comerços ha generat tràfic als punts de venda, que era un dels objectius. Ara, s’ha de veure si això s’ha traduït en caixa, encara no ho sabem”.

La pista de gel sintètic es va obrir el 18 de desembre i, inicialment, estava previst que funcionés fins al dia 24. Tot i això, va sorgir la possibilitat d’ampliar més l’experiència i la bona acollida de la iniciativa comercial va fer que es decidís ampliar una setmana més el seu funcionament.

Edicions locals