L’entrenador Àlex Terés deixa el CB Mollet per discrepàncies amb el club

El passat 28 de desembre Àlex Terés  va comunicar a la direcció del CB Mollet la decisió presa de deixar la banqueta del primer equip per discrepàncies amb el club. Terés, de 41 anys, es va incorporar al Recambios Gaudí el mes de juny de 2016 i va aterrar al club molletenc ja amb una àmplia trajectòria a la Lliga EBA amb el Santfeliuenc amb qui va assolir l'ascens a LEB Plata la temporada 2010-2011.

Tot i que la directiva del CB Mollet  no comparteix els motius entenent “que no són suficients per deixar l’equip en aquests moments de la temporada” aquest ha respectat la seva decisió i posa punt final a la seva etapa al capdavant del Recambios Gaudí CB Mollet.

Davant d’aquesta situació, la directiva ha anunciat que s’ha hem decidit incorporar el Pau Garcia com a primer entrenador del Recambios Gaudí CB Mollet fins a final de temporada, i partir de dimecres 3 de gener entrena ja l’equip.

Per Pau Garcia serà la seva segona etapa al capdavant del sènior A, ja que va dirigir dos anys el primer equip a la Lliga EBA a més d’estar vinculat en equips de base del club els darrers anys.

Amb Pau Garcia com a primer entrenador es mantindrà  l’Alexis com a responsable de la Preparació Física i l’Alberto López com a entrenador ajudant i se sumaran el Sito Romero com a delegat i Alex Coma com a entrenador ajudant.

"Segur que entre tots ajudarem a intentar millorar els resultats a la lliga amb el repte de la final a 4 a la Lliga Catalana el cap de setmana del 3 i 4 de febrer", diuen des del Club.

Edicions locals