Monràs proposa que Hisenda rebaixi l’IVA en l’esport

Una important modificació tributària que podria fer-se efectiva en el futur, la rebaixa de l'IVA en l'Esport, podria portar el segell Made in Mollet. Ara, s'ha donat un primer pas per que això sigui així. La Comissió d'Esports de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) ha aprovat la proposta presentada per l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, per fer que l'IVA dels serveis esportius passi del 21% al 10%. La Comissió es va reunir aquests dimarts a Logroño.

Ara, aquesta proposta es portarà a la Comissió d'Hisenda de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i, un cop també s'hagi aprovat, es traslladarà al Ministeri d'Hisenda i Funció Pública del govern espanyol.

L'alcalde de Mollet del Vallès i responsable d'Esports de l'Ajuntament, Josep Monràs, és membre de la Comissió d'Esports de la FEMP. Monràs ha explicat que la proposta de rebaixar l'IVA dels serveis esportius en un 10% "és per facilitar que encara hi hagi més persones que puguin practicar esport". I ha recordat que en altres sectors econòmics com el cultural "aquesta rebaixa de l'IVA ja s'ha aplicat".

Edicions locals