El ple municipal de Mollet aprova mantenir congelat l'IBI

El ple municipal de Mollet va aprovar aquest dijous mantenir congelat l'IBI per aquest 2018. L'acord es va prendre per unanimitat de tots els grups municipals. Concretament el ple va aprovar modificar l'ordenança municipal que regula aquest impost amb la finalitat que la modificació cadastral recentment publicada al BOE no afecti els ciutadans.

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, en el ple d'aprovació de les ordenances fiscals ja es va comprometre a fer les modificacions necessàries per que l'IBI igual que qualsevol de les altres taxes i impostos municipals no augmenti aquest any.

El passat 30 de desembre el govern de l'Estat va fer públic al BOE el coeficient d'actualització del valor cadastral per al 2018 i aleshores el govern municipal va proposar als grups municipals, amb la finalitat de mantenir tots els impostos i taxes congelades, l'aprovació de la modificació de l'ordenança municipal que regula l'impost. Tots els grups, fins i tot el que no van votar favorablement a les ordenances, van votar favorablement aquesta congelació de l'IBI.

Edicions locals