Maria Carner, bronze juvenil al Cros Internacional d'Elgoibar

L'atleta del CA Mollet va participar amb la selecció de Catalunya

L'atleta del Club Atlètic Mollet, Maria Carner, s'ha penjat la medalla de bronze del Cros Internacional Juan Muguerza, que va tenir lloc el cap de setmana a la localitat basca d'Elgoibar. Carner va formar part de la delegació de Catalunya i va compartir selecció amb dos atletes més del club molletà, Ghuita Bahim i Isaac Paradas.

Carner va marxar gran part del cros en el cinquè lloc, però al tram final va fer una empenta final fins classificar-se en tercer lloc. L'atleta del CA Mollet va assolir una marca de 14 minuts i 4 segons, assolint un bronze de prestigi. La guanyadora de la seva categoria va ser Ángela Viciosa, de l'Atletismo Isaac Viciosa, amb un temps de 13 minuts i 14 segons. En segon lloc va quedar Blanca Sayas, del Simply-Scorpio 71, amb una marca de 13 minuts i 51 segons. Pel que fa a Paradas i Bahim, no van poder lluitar pel podi. 

D'altra banda, un grup cadet del Club Atlètic Mollet també va participar en aquest cros internacional. El millor resultat d'aquest grup molletà va ser Marçal Herráiz amb el 8è lloc en categoria cadet masculí amb un temps d'11 minuts i 24 segons.

Edicions locals