Un home de Mollet resulta amb les dues mans trencades després de ser atropellat per un nen amb monopatí

Els fets van produir-se el passat 2 de gener al Parc de les Pruneres

Un veí de Mollet de 78 anys, Calixto Torres, va ser atropellat per un nen amb un monopatí el passat 2 de gener al Parc de les Pruneres. L'home, que va ser empès per darrere per un nen que anava amb monopatí, va caure sobre la superfície de la plaça de cara i va resultar greument ferit: se li van trencar les dues mans, amb les que va aturar bona part del cop, i va quedar amb l'envà nasal malmès a més de rebre contusions a la cara i al cos.


Els fets, segons ha explicat la víctima, es van produir cap a dos quarts de dotze del migdia d'aquell dimarts quan passava pel Parc i no va veure que un grup de nens entre els 10 i els 12 anys jugaven allà amb els seus monopatins. Els pares dels nens, entre els quals hi havia el que el va colpejar per darrere i el va fer caure amb tan lamentables conseqüències, van ser els que van avisar al Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). L'ambulància va traslladar a Torres a l'Hospital de Mollet on, a causa de l'actual problema de saturació d'urgències, el van tenir unes sis hores.


Més de dues setmanes després d'aquell fet encara no s'ha recuperat i possiblement li queda més d'un mes al davant per poder recuperar la normalitat, ja que ara, a causa de les lesions a les mans, necessita ajuda en moltes activitats de la vida diària.


"Quan veia els nois amb bicis o monopatins per allà o per llocs com la Rambla – ens explica Calixto Torres- sempre pensava que qualsevol dia passaria una desgràcia. Trobo que l'Ajuntament hauria de posar mà en aquest tema abans que no passi una desgràcia...".


El fet l'ha donat a conèixer l'exregidor Antonio López qui avui en un tuit on mostrava la fotografia de Calixto Torres amb el seu aspecte actual i demanava a la policia local de Mollet que faci el favor de vigilar carrers i places de la ciutat on "algunes persones incíviques que condueixen bicicletes i patins envaeixen l'espai dels vianants i provoquen accidents com el d'aquest ciutadà a qui van atropellar".

Edicions locals