La molletana Maite Díez doble vencedora del concurs de fotografia de Sant Vicenç

Amb "Cor d'Espelta" va guanyar el primer premi de la categoria "Mollet i va ser la millor participant local amb "Dolce Vita a Les Pruneres"

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, Mercè Pérez, va entregar divendres passat els premis del XXIII Concurs de Fotografia de Sant Vicenç i va inaugurar-ne l'exposició al Centre Cultural La Marineta. L'entrega de premis i la mostra són el punt de partida de la Festa Major d'hivern de Mollet.

La regidora Mercè Pérez va destacar la quantitat d'imatges presentades, concretament 101, 29 més que en l'edició anterior, i "la qualitat de totes les fotografies". Pel que fa a les persones que hi han participat, 35 són de Mollet del Vallès i la resta de Martorelles, Palau-solità i Plegamans, Santa Perpètua de la Mogoda, Rubí i Banyoles. Enguany l'entrega de premis va tenir com a una de les protagonistes a la nostra companya de Mollet a mà, Maite Díez González que va ser la guanyadora del Tema Mollet amb la seva foto "Cor d'espelta" i també es va emportar el premi a la participant local de totes les categories per "Dolce Vita a Les Pruneres". La nostra Maite va guanyar 250 euros i un diploma pel primer premi i 150 euros i diploma com a participant local.

Les altres fotografies premiades va ser, en tema lliure per a Miquel Planells Saurina per "Plor" (200 euros i diploma); el segon premi de Mollet va ser per a Pedro MohendanoIranzo per "Mirant el Mercat" (150 euros i diploma) i el tercer premi de Mollet per a Xus de la Cruz González per "Hort d'en Domingo" (100euros i diploma). El premi de la categoria autoretrat Mollet Selfie va tenir un premi únic dotat de 100 euros en material escolar i diploma i va ser per a GebenaDiango, XinyiJi i PeijingKan.foto-cor-d'espelta-x-MAM

Edicions locals