Flavià Llobet, dóna una segona vida a la teva joia o rellotge

Rambla Fiveller, 5 Telf. Tel 93 579 25 48 Anselm Clavé, 3 Tel. 935931000

El nom de Flavià Llobet és sinònim de disseny de joies des del 1929. Però no únicament això. Des del passat mes d'agost aquest veterà establiment de joieria s'ha reorganitzat i té oberta una nova botiga al carrer Anselm Clavé, just davant dels actuals Jutjats.


Coincidint amb això Flavià Llobet ha obert una nova etapa en el seu negoci i t'ofereix millors preus, més ajustats, i un nou servei per donar una nova vida a les teves joies i rellotges. Tens alguna vella joia familiar que ja no utilitzes per que potser ja no llueix? Vés a Flavià Llobet i allà miraran com poden renovar-la o transformar-la al teu gust. Tens un rellotge que no funciona, fins i tot de reputades marques prèmium com Rolex o Cartier, a Flavià Llobet tenen un Mestre Rellotger que farà que la teva apreciada pertinença torni a ser-te útil.


Flavià Llobet és, des de sempre, garantia de qualitat i ara els seus preus estan més a l'abast que mai gràcies al fet que la reestructuració dels seus establiments a la ciutat els ha permès reduir costos. «Hem passat de gastar molts diners de lloguer a pagar-ne molts menys i això ens permet oferir millors preus als nostres clients i amics», en diu Flavià Llobet.

Edicions locals