L'inici de la Festa Major d'Hivern arriba amb el CANTA Parets!, de l'Escola Municipal de Música

Un miler de persones assistiran com a públic per veure la cantata dels alumnes de P5 de Parets

L'Escola Municipal de Música de Parets del Vallès ha posat en marxa la quarta edició del projecte CANTA Parets!, que tindrà lloc al Pavelló Municipal Joaquim Rodríguez el pròxim divendres 19 de gener, a les 18.30 h. Enguany porta per títol 'Súper D', la D es refereix a un drac, que serà el protagonista de la temàtica del concert. En aquesta edició participaran 250 alumnes de P5 de les escoles de Parets, que interpretaran plegats 8 cançons d'en Manel Justícia. Els mestres de música de les escoles han fet assajos durant el primer trimestre perquè els nens aprenguin els gestos i les cançons.

Aquesta és la quarta edició del CANTA Parets! La primera es va fer al teatre Can Rajoler i es van fer dues sessions perquè no hi havia espai suficient per a tot el públic que volia veure l'actuació. Des de la segona edició, la cantata es fa al Poliesportiu i acull un miler de persones.
L'activitat té com a objectiu principal potenciar la relació dels alumnes amb la música feta en grup i, alhora, interrelacionar els diferents centres educatius de Parets units en un projecte comú.

Edicions locals