La Colla Castellera de Parets renova la Junta Directiva i Tècnica

Els manyacs inicien l'any amb canvi de Junta, assajos i l'actuació d'aquest dissabte de Festa Major d'Hivern

La colla castellera de Parets, els Manyacs, ha renovat la seva Junta Directiva i Tècnica després de dos anys de la seva formació. La que fins ara era la Presidenta de l'entitat, Maider Quilez, ha explicat que, tot i que els càrrecs es poden mantenir durant tres anys des de la seva elecció, han decidit renovar-los per donar aire fresc a l'associació. Algunes de les persones de la junta inicial continuen com a membres per orientar al nou equip en aquelles qüestions que ja coneixen, però la renovació vol incentivar un nou període i noves maneres de fer.

Tot i el canvi de junta, els membres continuen com a socis de la colla, la que fins ara era la Presidenta, Maider Quilez, ha explicat que "en cap moment m'ha passat pel cap deixar la colla. Sóc castellera". A partir d'ara la nova Junta Directiva estarà presidida pel nou President dels Manyacs, en Joan Soto.

Amb aquesta renovació han començat també la nova temporada d'assajos en el local 'la Morada', i la pròxima actuació que faran a Parets serà aquest dissabte, 20 de gener, al casal de cultura Can Butjosa, amb motiu de la calçotada popular celebrada en el marc de la Festa Major d'Hivern del municipi.

Edicions locals