Foc, fum i música amb la Despertada d'en Beliac

El Ball de Diables comença a celebrar els seus 35 anys

La Despertada d'en Beliac va omplit novament dissabte la plaça Prat de la Riba sent una de les activitats més destacades de la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç de Mollet. Milers de persones van contemplar l'espectacle del Ball de Diables, que d'aquesta manera ha fet el tret de sortida per conmemorar els seus 35 anys d'existència.

Al matí de dissabte, el Moll Fer va oferir un tastet a la ciutadania molletana amb la seva ballada infantil. A la nit, va oferir un espectacle de foc, fum i música grallera amb els Diables de Mollet, els Gegants de Mollet i els Castellers de Mollet. La Despertada d'en Beliac va estar acompanyat amb el ja tradicional ball entre el gegant Vicenç i el diable del Moll Fer, una mesura de forces contra la bestiola, que va fer embogir als assistents.  

A la despertada, no van faltar balls i figures del Ball de Diables, que van omplir de foc i fum la plaça molletana, sent el vermell el color més adient de la nit. També el ball del Moll Fer va sumar-s'hi a la gresca molletana.

La festivitat, amb un gran nombre d'entitats molletanes participants, entre elles les colles de Torrats i morats va ser el tret de sortida pels Diables de Mollet en la seva celebració dels 35 anys, que van voler fer-la de la manera més gran posible fent ple en la plaça Prat de la Riba. Cal assenyalar que de forma paral·lela el Mercat Vell acollia el SonaMorat que va adaptar el seu horari a La Despertada.

Edicions locals