La Molletense guanya contra el Gironella i ja és setena

La Lourdes, a la Tercera Catalana, perd contra el Sant Celoni (1-2)

La UD Molletense segueix la seva ratxa positiva de resultats i després de guanyar el Gironella (1-0) ja ocupa el setè lloc del grup 4 de la Segona Catalana. L'equip d'Antonio Filgaira encadena el desè partit sense perdre amb 8 victòries i 2 empats.

La primera part va ser un domini de l'equip molletà, que va gaudir de dues ocasions clares abans del gran gol d'Alexis Garcia. A la represa, la Molletense va seguir amb el control del partit i Alexis i Yele van estar a punt de marcar el segon, El gol de la tranquil·litat no va arribar i Vincenzo va fer una intervenció providencial en els darrers minuts del partit.

La Molletense ocupa el setè lloc amb 33 punts, que són els mateixos que el sisè, el Vic Riurpimer. La promoció d'ascens segueix a 7 punts, que ocupa el Tona. El líder és le Parets amb 41 punts, que aquest cap de semana va empatar contra la Sabadellenca (0-0). El proper partit de la Molletense serà el proper diumenge al camp del Can Rull.   

La Lourdes encadena la tercera derrota

La Lourdes va perdre diumenge contra el Sant Celoni (1-2) i encadena la tercera derrota, que deixa a l'equip en el vuitè lloc del grup 9 de la Tercera Catalana amb 29 punts. El proper partit serà  dissabte al camp del Santa Maria Montcada.

Edicions locals