La plaça Prat de la Riba es fa gegantera

La trobada va tenir lloc el matí de diumenge amb centenar de persones

La plaça Prat de la Riba va convertir-se en un espai geganter amb la 24a Trobada de Gegants per la Festa Major d'Hivern de Sant Vicent, que va tenir lloc diumenge al migdia. La jornada, organitzada per la Colla Gegantera de Mollet, va congregar centenar de persones al centre molletà. 

La trobada gegantera va començar amb la plantada a les 10 h del matí. La cercavila va començar prop de les 11.30 h en un recorregut pel carrer Barcelona, plaça Catalunya, avinguda Llibertat, plaça Major, avinguda Burgos, carrer Jaume I, carrer Espanya, carrer Pere Ramón, carrer Sant Vicenç i finalment la plaça Prat de la Riba. La jornada va comptar amb les colles de Mollet, el Barri de Sant Josep (L'Hospitalet), El Masnou, Montcada i Reixac, El Pont de Vilomara i Rocafort, i Sant Adrià de Besòs.

En arribar a la plaça Prat de la Riba cadascuna de les colles va ballar amb els seus gegants i després van fer un ball conjunt. En el final de festa la colla molletana va lliurar obsequis a totes les colles convidades a la trobada molletana.

Edicions locals