El grup d'Avis i Àvies de Mollet demana l'alliberament dels presidents de l'ANC, d'Òmnium Cultural i els exconsellers amb un llaç de 64 metres

L'acte ha tingut lloc aquest matí just abans de la presentació de la revista Notes a la Sala Fiveller

El grup d'Avis i Àvies del Comitè de Defensa de la República es van concentrar aquest matí a les portes de la Sala Fiveller amb un llaç gegant de 64 metres, que estava tot estirat a la Rambla. El grup va tornar a demanar l'alliberament del president de l'ANC, Jordi Sánchez, del president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i dels exconsellers de la Generalitat Joaquim Forn i Oriol Junqueras.

L'acte reivindicatiu, amb desenes de persones amb bufandes grogues, va començar poc abans de les 12.30 h, quan estava previst l'inici de la presentació de la revista Notes en la Sala Fiveller. "Aquesta setmana hem decidit concentrar-nos dilluns i no pas dimecres com fem de manera habitual davant l'Ajuntament, per aprofitar l'acte de presentació de la revista Notes", admet una de les voacls del grup d'Avis i d'Àvies de Mollet, Matilde Busquets, que remarca: "avui al ser festa Major vam pensar que tindria més força davant la Sala Fiveller". 

Matilde Busquets assenyala que el grup d'Avis i Àvies continuarà demanant "la llibertat dels presos polítics" cada dimecres a les 11 h davant l'edifici de l'Ajuntament de Mollet. 

Edicions locals