La Policia de Mollet denuncia a quatre conductors per anar beguts

Dos d'ells no tenien permís de conduir i un d'ells havia provocat un accident amb ferits


La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha denunciat un conductor per superar en 8 vegades la taxa d'alcohol permesa. Es dóna la circumstància que el mateix conductor, que no tenia permís de conduir ni assegurança del vehicle, va provocar un accident amb dos ferits lleus.

Aquest cas se suma a d'altres tres denunciats aquest passat cap de setmana per la Policia Municipal de Mollet per conduir també sota els efectes de l'alcohol.

En tots quatre casos, la taxa donada pels conductors comporta una sanció penal. Dos d'ells, a més, no tenien el permís de conduir en vigor.

Tots els conductors han estat identificats i investigats penalment mitjançant diligències al jutjat.

Aquest cap de setmana ha coincidit amb la campanya setmanal en la qual la Policia Municipal vetlla perquè els conductors compleixin les normes sobre seguretat passiva, com són les cadiretes de retenció infantil o els cinturons de seguretat.

Tot i comprovar l'alt grau de compliment de les normes per part dels conductors, s'han tramitat quatre denúncies per no fer un ús adequat d'aquests elements de seguretat passiva.

Un dels casos ha estat una persona que portava el seu fill de tres mesos sense cap mena de subjecció.

El mes vinent, la Policia Municipal continuarà amb les campanyes coordinades amb el Servei Català del Trànsit, en aquest cas centrada als controls preventius d'alcoholèmia a tot el municipi.

Edicions locals